Δεν... τρελαίνεται ο Στραματσόνι!

Δεν... τρελαίνεται ο Στραματσόνι!

Δεν τρελαίνεται ο Αντρέα Στραματσόνι για νέο τεχνικό διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Η πιάτσα των ατζέντηδων το΄χει τούμπανο και ο Ιταλός τεχνικός κρυφό καμάρι.

Κάτι που αρχίζουν να πιάνουν και να αντιλαμβάνονται τώρα τελευταία και στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού». Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

[ads2]

Βεβαίως το καλοκαίρι έρχεται και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Αβυσσος άλλωστε η ψυχή των γυναικών, των προπονητών και των παραγόντων.

Μια φορά ο «Στράμα» δείχνει πως έχει όλη την καλή διάθεση να αναλάβει επ΄ώμου το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης του «τριφυλλιού» με ψώνια παικτών κυρίως από την ιταλική αγορά. Διότι αυτή ξέρεται, αυτήν εμπιστεύεται.

Και τόσο ο κόουτς, όσο και ο δικηγόρος του Τζουζέπε Μπότσο, διαθέτουν τα «κονέ» που χρειάζονται στην πιάτσα των agents για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Σωστά; Σωστά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News