Δεν τα παρατάει για Αντέι

Δεν τα παρατάει για Αντέι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Λούκα Αντέι από τη Σασουόλο, την ίδια στιγμή που ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχει εκδηλώσει και η Έμπολι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν το συγκεκριμένο θέμα άμεσα και αν τελικά η συγκεκριμένη υπόθεση «ναυαγήσει», τότε θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

[ads2]

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει έτοιμη λίστα με ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών του Σέρχιο Σάντσεθ, κατά το χρονικό διάστημα, που θα παραμείνει ο Ισπανός εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» φέρονται να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την αγωνιστική ετοιμότητα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου και αναμένεται να ενεργοποιήσουν άμεσα τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Στραματσιόνι θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει άμεσα. Σχετικά με το θέμα της ρήτρας, που έχει υπογράψει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό, όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» δε θα καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό και πως το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News