Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Η Κ17 του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι απ’ τον Ατρόμητο με 2-0 για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Super League.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Πράσινους καθώς σκόραραν μόλις στο 5′ με σουτ του Λοϊζίδη μέσα απ’ την περιοχή. Η ομάδα του Περιστερίου είχε και δοκάρι στο 25′ με τον Λεονταρόπουλο.

Στο β’ ημίχρονο το Τριφύλλι βελτιώθηκε και πίεσε αναζητώντας το γκολ ενώ είχε και μια μεγάλη ευκαιρία στο 51′ με τον Τσέλιο που πλάσαρε άουτ.

Ο Ατρόμητος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 64′ με τον Λεονταρόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι Πράσινοι έκαναν μεγάλη αντεπίθεση στο τελευταίο μισάωρο αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δυο δοκάρια στο 75′ με τον Μπρέγκου και στο 89′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο.

Ατρόμητος: Βελέντζας, Δημοσθενιάδης, Σαρηγιάννης, Κατσιχτής, Μπέης, Κώτσης, Μπάτος, Μυλωνάς, Λιόσης, Λοϊζίδης, Λεονταρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Καρούζος (73′ Παπαποστόλου), Μακρυγιάννης, Λιναρδάκης, Καλοσκάμης, Πόθας (69′ Αποστόλου), Τσέλιος (69′ Κορρές), Τακεσιάν (55′ Σιάκκας), Τσατάλι (55′ Σώκος), Μπρέγκου, Ρομάνο.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Αστέρα (2-1)

Η U19 του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης καθώς ηττήθηκε με 2-1.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε στην Τρίπολη απ’ τον Αστέρα με 2-1 για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Οι Πράσινοι δεν τελείωσαν το παιχνίδι στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν και το πλήρωσαν καθώς έπειτα από δύο στιγμές αμυντικής αδράνειας στο β’ ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ δίχως να μπορέσαν να αποτρέψουν στην ήττα.

Στο 13′ το Τριφύλλι απείλησε με σουτ του Καλοσκάμη, στο 28′ με εξ επαφής πλασέ του Λιατίφη μετά από φάουλ του Συμεωνίδη, ο οποίος λίγο έλειψε να σκοράρει στο 40′ και πάλι με εκτέλεση φάουλ. Απ’ την πλευρά του, ο Αστέρας έκλεισε το ημίχρονο με δοκάρι στο 42′.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με νέα μεγάλη φάση για το Τριφύλλι στο 47′ με τον Καλοσκάμη, ενώ και στο 63′ ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βολάκη έξω απ’ την περιοχή.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 65′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 80′ βρήκαν και δεύτερο γκολ (2-0) μετά από αμυντικό λάθος.

Το μόνο που κατάφεραν οι Πράσινοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 95′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καλοσκάμης.

Αστέρας Τρίπολης: Βαλλήνδρας, Καπέρδας, Χριστόπουλος, Λάσκαρης, Καραγλάνης, Παπαδημητρίου, Ζούγλης, Ανανιάδης, Παπαδόπουλος, Καλλαντζή, Κεδίκογλου.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Σκαρλατίδης (60′ Τσεβάς), Παυλάκης, Κάτρης, Φικάι (65′ Πιτσώτης), Λιατίφης, Καλός (70′ Σπαθάρης), Συμεωνίδης (65′ Τσιάβος), Λάζαρης (60′ Κυριόπουλος), Καλοσκάμης, Βολάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News