Δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους - Το δίκιο του Μπόλονι

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ανεξαρτήτως των τελευταίων νικηφόρων αποτελεσμάτων, πραγματικά το θέαμα που προσφέρει η ομάδα είναι αποκαρδιωτικό.

Φυσικά καλά κάνει ο Λάζλο Μπόλονι και προτάσσει την ουσία, ο άνθρωπος πληρώνεται για να κερδίζει πρωτίστως, τα υπόλοιπα έπονται κι είναι περισσότερο για τον περίγυρο του κλαμπ που όμως ορθώς συγκρίνει την τωρινή ομάδα με άλλες που τον έκαναν να…γερνά 10 χρόνια προσπαθώντας να παρακολουθήσει παιχνίδια τους.

Πρόχειρα θυμόμαστε τον Παναθηναϊκό του Φάμπρι και του μάνατζερ Βαρέλα, με Εσπαρθα, Κάιπερς, Καζιγιάμα, Πάπε Σο και Μπαρμπαρούση. Άθλιος ήταν και ο περσινός ΠΑΟ ειδικά στον πρώτο γύρο όπου σε έπιανε κατάθλιψη παρακολουθώντας τον.

Υποτίθεται ότι ήρθαν το καλοκαίρι κάποιοι παίκτες κλάσης για να “γλυκάνουν” κάπως το κοινό του σωματείου που ωστόσο εξακολουθεί να βλέπει ποδοσφαιριστές με “τίμια” βιογραφικά να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News