PART 1 - Η χωρητικότητα της νέας Λεωφόρου

PART 1 - Η χωρητικότητα της νέας Λεωφόρου

Με αφορμή την παρουσίαση του πλάνου για την ανακατασκευή της Λεωφόρο, το Newspao.gr σας παρουσιάζει σε τρία μέρη το πλάνο για την ανακαίνιση της έδρας του Παναθηναϊκού.

Η ανακατασκευή της Λεωφόρου θα χωριστεί σε δύο στάδια. Το ένα θα διαρκέσει όλο το φετινό καλοκαίρι και το άλλο θα λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2017.

[ads2]

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επικοινωνήσει προσωπικά με επιφανείς Παναθηναϊκούς που θα συμβάλλουν και εκείνοι με τον δικό τους τρόπο.

Τα πρώτα σχέδια αφορούν την κατασκευή ενός διώροφου τμήματος στη μία πλευρά του γηπέδου, πιθανότητα αυτή που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Παράλληλα στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου θα κατασκευαστούν σουίτες από τις οποίες προσδοκώνται σημαντικά έσοδα για τον σύλλογο, κυρίως από επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς.

Όπως όλα δείχνουν η χωρητικότητα θα αυξηθεί κατά τις 3.000 θέσεις με βάση το πλάνο που αφορά την πρώτη ανακατασκευή, το φετινό καλοκαίρι του 2016. Ο στόχος είναι τα έργα της πρώτης φάσης να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο ή το αργότερο ως τον Σεπτέμβριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News