Χίμκι - Παναθηναϊκός: Για ένα ακόμη διπλό στη Ρωσία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Εφές: Πρόωρος... τελικός - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Χίμκι – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός με ένα δεύτερο διαδοχικό διπλό στα εδάφη της Ρωσίας κόντρα στη Χίμκι θέλει θετικό πρόσημο στις νίκες – ήττες (19:00, Newspao.gr).

Χίμκι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ για την Ευρωλίγκα, αλλά και εκείνη κόντρα στον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα προσπαθήσει να σβήσει τα κακώς κείμενα των πρώτων αγωνιστικών κόντρα στη βελτιωμένη φέτος Χίμκι.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία με σκορ 2-2 (από 1 νίκη και 1 ήττα εντός και εκτός) και θα επιχειρήσει να παραμείνει στις πρώτες οκτώ θέσεις της βαθμολογίας για να μην μπει σε περιπέτειες.

Χίμκι – Παναθηναϊκός με Novi Specials

Μοναδικός παίκτης που θα λείψει από το συγκεκριμένο παιχνίδι για το «τριφύλλι» είναι ο Νίκος Παππάς. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτες έχει ενοχλήσει στη γάμπα και θα χρειαστεί λίγες ακόμη μέρες να κάνει θεραπεία.

Θυμίζουμε πως την τελευταία μέρα του Οκτώβρη ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί με στυλ… Halloween την Εφές για να κλείσει η διαβολοβδομάδα.

Πριν την αναχώρηση ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε:

“Είναι όντως μια δύσκολη αποστολή, η Χίμκι είναι καλή ομάδα, έχει επενδύσει πολλά χρήματα, διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Ζενίτ στη διοργάνωση.

Έχει μεγαλύτερη αθλητικότητα φέτος, ενώ διαθέτει και παίκτες που σχεδόν όλοι μπορούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου. Μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις”.

Όσο για το αν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Αγία Πετρούπολη μπορεί να φέρει αλλαγή ψυχολογίας στη συνέχεια, ο Αργύρης Πεδουλάκης σημείωσε:

Χίμκι – Παναθηναϊκός με Novi Specials

“Θεωρώ πως και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια, ήμασταν καλοί. Ελέγχαμε τα παιχνίδια και θεωρώ πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς. Τώρα, η Χίμκι είναι μια ομάδα που ανεβάζει το ρυθμό, πιέζει σε όλο το γήπεδο και σίγουρα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια”.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News