Χίμκι για Γκιστ

Χίμκι για Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του για τη στελέχωση του ρόστερ της νέα σεζόν, χωρίς να έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, αφού όλα βρίσκονται σε φιλολογικό επίπεδο και σε διαδικασία σκέψεων.

Εκτός από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν εκπνεύσει και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ανανεωθούν, υπάρχει και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο.

[ads2]

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παραμονή του δεν είναι 100% σίγουρη, αν και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου παιχνιδιού του Αργύρη Πεδυολάκη. Όπως και να ‘χει, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ είναι από τα πιο «ζεστά» ονόματα στην Ευρώπη και όπως αναφέρει το Sportando, ήδη κάποιες ομάδες σκέφτονται να του καταθέσουν πρόταση.

Μία εξ’ αυτών είναι η ρωσική Χίμκι, που όπως αναφέρει το ιταλικό site είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο με πολύ υψηλές απολαβές, έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος γνωρίζει τον Γκιστ από το περυσινό πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News