Χεζόνια: «Τρέλα» για τις φανέλες - Πόσες παραγγελίες έχουν γίνει

Χεζόνια

Μία πολύ μεγάλη συνεργασία έρχεται από τις αρχές Μαρτίου για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Τριαντόπουλος SDNA TV η ΚΑΕ από την αρχές του επόμενου μήνα θα ξεκινήσει συνεργασία με τα καταστήματα Intersport και την Adidas.

Μέσω αυτών των καταστημάτων θα διατίθενται οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας με μεγάλο σταρ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εξάστερου, Μάριο Χεζόνια.

«Κινηθήκαμε με απόλυτη μυστικότητα γιατί δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Φέτος δεν θέλουμε να ρίχνουμε πυροτεχνήματα. Μιλάμε μόνο όταν πρέπει. Έγινε αγώνας δρόμου για να προχωρήσουμε σε αυτή την μεταγραφή, από την Παρασκευή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από χορηγούς και φίλους του Παναθηναϊκού και όσους θέλουν να βοηθήσουν. Σεβάστηκαν και αυτοί την κατάσταση και έμεινε σε στενό κύκλο η προσπάθεια. Ποντάρουμε σε κάτι καινούργιο. Αρχές Μαρτίου αρχίζουμε μια σημαντική συνεργασία με την Ιντερσπορτ και εκεί θα διατίθενται οι φανέλες της ομάδας. Ο ερχομός ενός τέτοιου παίκτη θα απογειώσει και τις πωλήσεις προϊόντων μέσω της συνεργασίας μας. Άρχισε στην πλάκα, αλλά δεν ήταν τυχαία και βιαστική ενέργεια. Δεχόμαστε καταιγισμό μηνυμάτων για τη φανέλα του Χεζόνια αλλά και για φανέλες άλλων παικτών. Ήδη έχουμε μιλήσει με τους προμηθευτές για να μεγαλώσουμε τις παραγγελίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τάκης Τριαντόπουλος.

Αναφορικά, τώρα, με τις παραγγελίες, ο αρχικός αριθμός έχει ξεπεράσει τις 2.000 φανέλες, ενώ αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το επόμενο διάστημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News