Χατζηγιοβάνης: «Μεγάλη καριέρα ο Μακέντα, εξαιρετικός ο Ζαχίντ» (vid)

Χατζηγιοβάνης: «Μεγάλη καριέρα ο Μακέντα, εξαιρετικός ο Ζαχίντ» (vid)

Μια ανάλαφρη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην κάμερα της Ανκαραγκουτσού.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο: «Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα 6 μου χρόνια. Μια μέρα πήγα με τον πατέρα μου σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου. Αγαπώ αυτό που κάνω.»

Για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του: «Περνάω αρκετό καιρό με την κοπέλα μου, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι μου και να παίζω βιντεοπαιχνίδια, όπως FIFA, NBA.»

Για τον Μακέντα και τον Ζαχίντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ίδια ομάδα μαζί τους. Είναι δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ο Μακέντα είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής με φοβερή καριέρα. Με τον Ζαχίντ συνεργαστήκαμε πριν από 2-3 χρόνια και ήταν εξαιρετικός.»

Για την προσαρμογή του στην Άγκυρα: «Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ εντός και εκτός γηπέδου. Βρίσκομαι στην ομάδα εδώ και 2 εβδομάδες, και μου φαίνεται λες και πέρασε χρόνος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα να προσαρμοστώ.»

Για την επαφή του με άλλα σπορ: «Παίζω τα πάντα. Πέρα από ποδόσφαιρο, παίζω μπάσκετ, τένις, πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο. Μου αρέσουν όλα αυτά!»

Για τον κόσμο της Ανκαραγκουτσού: «Είναι τρελοί και αυτό μου αρέσει. Θέλω να τους πω πως πρέπει να βρίσκονται στο πλευρό μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Εμείς θα δίνουμε πάντα το 100% στο χορτάρι.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News