Χαρούμενος ο Μέστο

Χαρούμενος ο Μέστο

Ο Τζιαντομένικο Μέστο θέλει να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Παναθηναϊκό, νιώθει άνετα στην Ελλάδα και στέλνει το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα: «Αισθάνομαι ωραία. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και νιώθω πολύ καλά. Θα γίνουν όλα βήμα βήμα και εδώ έχω βρει καλούς φίλους στην ομάδα».

[ads2]

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που έχω έρθει εδώ να παίξω για αυτή την σπουδαία ομάδα και θέλω να πω οτι θα πάμε όλοι μαζί βήμα βήμα στον δεύτερο γύρο με την ομάδα».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Θέλω να παίξω με τον καλύτερο τρόπο και με την εμπειρία μου να υποστήριξω όλη την ομάδα. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος εδώ και έχουμε εκπληκτικούς φιλάθλους. Θα κερδίσουμε όλοι μαζί μόνο αυτό μπορεί να ειναι το μήνυμα. Αυτός ειναι ο δρόμος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News