Χαντάβα: «Αναγκάστηκα να κλείσω τα social media, ακούστηκε πως πούλησα οπαδιλίκι»

Χαντάβα: «Αναγκάστηκα να κλείσω τα social media, ακούστηκε πως πούλησα οπαδιλίκι»

 Η Ευαγγελία Χαντάβα μίλησε στο SPORT24 για την άκρως πετυχημένη αλλά συνάμα κουραστική σεζόν, την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό αλλά και τα social media τα οποία αναγκάστηκε να κλείσει.

Ήταν μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά, μία χρονιά που έληξε ιδανικά με δύο κούπες και μία ονειρεμένη φιέστα τόσο στη Λεωφόρο μετά τον πέμπτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και στο ΟΑΚΑ.




“Είναι μία τεράστια ανακούφιση η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε αυτή τη χρονιά θέτοντας αυτό το στόχο αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα και ήταν μία χρονιά με πάρα πολλή πίεση και ανταγωνισμό. Είναι μεγάλο δέος να είσαι αρχηγός σε μία ομάδα και να σηκώνεις δύο κούπες, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα.

Οι φίλαθλοί μας το χάρηκαν με την καρδιά τους. Είναι εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο ελληνικό βόλεϊ. Όταν φύγαμε από το γήπεδο στον Ρέντη είχαμε συνοδεία από μηχανάκια και μόλις φτάσαμε στη Λεωφόρο το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο. Μας χάρισαν μοναδικές στιγμές και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό. Δεν υπάρχουν πολύ εύκολα στο γυναικείο βόλεϊ τέτοιες εικόνες και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που το βίωσα με την ομάδα μου όλο αυτό”. Πατήστε κλικ εδώ και διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News