Χαμός στην Ευρωλίγκα: Έξι ομάδες «επαναστατούν» να παραμείνει ο Μπερτομέου!

Η δικαίωση, ο «κύκλος» που έκλεισε και ο δρόμος που άνοιξε...

Οι τρεις ισπανικές και οι δυο τούρκικες πήραν μαζί τους τη Βιλερμπάν κι όλοι μαζί ζητούν με κοινή επιστολή να ακυρωθεί το ΔΣ στις 30/6, για να μην επικυρωθεί η απόλυση Μπερτομέου. Σε μια κλωστή η Euroleague καθώς οι 6 ομάδες δεν αναγνωρίζουν την ΤΣΣΚΑ για να σώσουν τον Καταλανό CEO.

«Μπουρλότο» στην Euroleague και… εξελίξεις ενόψει!




Η γαλλική Βιλερμπάν για πρώτη φορά συνυπέγραψε επιστολή που έστειλαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές, δημιουργώντας ένα νέο «μέτωπο» μαζί τους. Ο στόχος των έξι ομάδων είναι να ακυρώσουν την επικύρωση της απόλυσης του Τζόρντι Μπερτομέου, βγάζοντας παράλληλα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτός των ομάδων που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν. Βλέπετε, οι Ρώσοι δεν θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση τη σεζόν 2022-2023 και οι «έξι ομάδες του Μπερτομέου» θέλουν να την… πετάξουν εκτός και από την λήψη αποφάσεων, αλλά και από τα Διοικητικά Συμβούλια. Για την ακρίβεια, ζητούν να αφαιρεθούν τα δικαιώματα που έχει η ΤΣΣΚΑ, ως κάτοχος συμβολαίου Τύπου Α.

Επί της ουσίας, οι έξι ομάδες που αναφέρθηκαν παραπάνω επιθυμούν να ακυρώσουν το meeting που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου, με κεντρικό θέμα την «επικύρωση της απόλυσης και την αποζημίωση του Τζόρντι Μπερτομέου» καθώς και τις «υποψηφιότητες για τον νέο Πρόεδρο και τον Γενικό/ Εκτελεστικό Διευθυντή της λίγκας».




SDNA

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News