Μποχού....Εεεέεε ;

Σας γλεντάει ο Πεδουλάκης... (vids)

Προσπάθησαν να τον χλευάσουν… Προσπάθησαν να τον λοιδορήσουν… Επιχείρησαν να τον ξεφτιλίσουν…

Πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσληψη Πεδουλάκη, στεκόμενοι στο γεγονός ότι ο Περιστεριώτης τεχνικός δεν έχει την προσωπικότητα να αναλάβει πάλι τον πάγκο του Εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης. Η αποτυχία του στο Καζάν, η αποχή του από την ενεργό δράση,ακόμα και τα φτωχά του αγγλικά(άκουσον-άκουσον), ήταν μερικά από τα επιχειρήματα ορισμένων.

[ads2]

Ο Αργύρης ήξερε εξαρχής ότι η αποστολή που ανέλαβε ήταν δύσκολη και ενδεχομένως χωρίς γυρισμό. Δεν δίστασε όμως… Πιστός στρατιώτης της ομάδος της καρδιάς του, δήλωσε παρόν στο προσκλητήριο της διοίκησης Γιαννακόπουλου κόντρα στην λογική. Πήρε το ρίσκο της καριέρας του, έχοντας στο μυαλό του ένα μόνο πράγμα: Το  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μέσα σε ένα μήνα και κάτι ψιλά, ο Άρτζι προσπάθησε με εντατικά μαθήματα να περάσει την δική του φιλοσοφία, σε μία ομάδα που η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσίαζε ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της. Η σειρά με τον Άρη ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να περνάει στους τελικούς στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς, παρουσιάζοντας ανησυχητική εικόνα, ενώ τα πειθαρχικά παραπτώματα των τριών Αμερικανών ήρθαν να πλήξουν ακόμα περισσότερο την ηρεμία της ομάδος.

Ο Πεδουλάκης από την πλευρά του ήταν ήσυχος και με “ηλεκτροσόκ” προσπάθησε να σφίξει τα λουριά στην ομάδα, δημιουργώντας παραπάνω πίεση προς όλους, εμκεταλλευόμενος με μαεστρία το “ξενύχτι” των Αμερικάνων. Το μήνυμα το πήραν άπαντες και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας ματς των τελικών στο ΣΕΦ, εκεί από όπου ο Εξάστερος έφυγε νικητής, παίζοντας σεμιναριακά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του. Από εδώ εμείς σας το είχαμε πει από χθες το πρωί… Ο Αργύρης ξέρει…

Η Σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμα και ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι προσγειωμένος. Ο Πεδουλάκης είναι μάστερ στην ψυχολογική προσέγγιση τέτοιων καταστάσεων και είναι βέβαιον ότι θα το πράξει και στη συνέχεια.

Τα καλύτερα λοιπόν είναι μπροστά και μην ξεχάσω για τους δύσπιστους και κακεντρεχείς: ΜΠΟΧΟΥ Εέεεε;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News