«Όταν βλέπεις ακόμα και τον Γκραντ να κάνει αναρτήσεις - Καταιγιστικές εξελίξεις»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε ότι έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς δεν περιμένουμε πράγματα που θα γίνουν αλλά για πράγματα που έχουν γίνει.

«Όταν βλέπεις ακόμα και τον Γκραντ να κάνει αναρτήσεις - Καταιγιστικές εξελίξεις»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE: Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και επηρεάζονται με ό,τι γίνεται. Θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά δεν μπορούν με όλα αυτά που γίνονται γιατί καταλαβαίνουν, βλέπουν και επηρεάζονται ψυχολογικά.

Πλέον δεν μπορούν να συγκρατηθούν και να αντέξουν το σφυροκόπημα που δέχονται. Έχει χαλάσει το μυαλό τους και πλέον δεν μπορούν να παίξουν σκεπτόμενο μπάσκετ αλλά καθαρά παίζουν με το ένστικτο και από ένα σημείο και μετά μπαίνουν στο μουντ «ότι βρέξει ας κατεβάσει».

Όταν βλέπεις ακόμα και τον Γκραντ να κάνει αναρτήσεις μετά το 2ο παιχνίδι νομίζω ότι τα λέει όλα και σήμερα ειδικά ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να κριθεί αν έκανε σωστά τη δουλειά του.

Το πρωτάθλημα έχει προαποφασιστεί με τον Ολυμπιακό να μην πήρε την Euroleague που του την έκαναν δώρο αλλά θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ακόμα κι αν δεν παίξουν την Κυριακή οι Φουρνιέ-Φαλ.

Η ΕΟΚ θα δουλέψει το παιχνίδι της Κυριακής ώστε να μην πιστέψει καθόλου να πάρει το παιχνίδι και το πρωτάθλημα θα κριθεί, όμως τη Δευτέρα έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς δεν περιμένουμε πράγματα που θα γίνουν αλλά για πράγματα που έχουν γίνει.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr