Το δημοσίευμα από Πορτογαλία και τι πραγματικά ισχύει με Βαγιαννίδη
Η φημολογία για επιστροφή του Έλληνα μπακ και οι ξεκάθαρες ενδείξεις από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Έντονη συζήτηση προκάλεσε στην Πορτογαλία δημοσίευμα της Record, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει ξανά τον Γιώργο Βαγιαννίδη με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται να απέχει αρκετά από το συγκεκριμένο σενάριο. Από καμία πλευρά δεν προκύπτει επιβεβαίωση πως υπάρχει θέμα επιστροφής του διεθνούς δεξιού μπακ στο «Τριφύλλι», ενώ τόσο η Σπόρτινγκ όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.
Άλλωστε, οι Πορτογάλοι επένδυσαν σημαντικό ποσό για την απόκτησή του μόλις πριν λίγους μήνες, με τη μεταγραφή να φτάνει συνολικά τα 13 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα bonus. Δύσκολα λοιπόν μπορεί να σταθεί λογικά ένα σενάριο άμεσου δανεισμού πίσω στον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, και σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Βαγιαννίδης έχει ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας της Λισαβόνας. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα βρίσκεται ψηλά σε χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών της Σπόρτινγκ, κάτι που δείχνει πως υπολογίζεται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο.
Το πιθανότερο είναι πως η σχετική φημολογία συνδέεται με τις εξελίξεις στο δεξί άκρο της άμυνας της Σπόρτινγκ και την παρουσία του Ντιόγκο Τραβάσος, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά ως δανεικός στη Μορεϊρένσε και αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι.
Παρόλα αυτά, στην Πορτογαλία θεωρούν πως το πλάνο της Σπόρτινγκ παραμένει ξεκάθαρο. Ο Βαγιαννίδης βρίσκεται κανονικά στα σχέδια της επόμενης σεζόν και δεν προκύπτει ουσιαστικό θέμα αποχώρησής του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη πριν την ΤΣΣΚΑ 1948
- Hχηρές μεταγραφές το ΣΠΟΡ FM TV - Τα ονόματα που βρίσκονται στο στόχαστρο
- Παναθηναϊκός: Η λύση-έκπληξη στα εξτρέμ μέχρι να γίνει η μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: Επένδυση στο μέλλον με έξι συμβόλαια
- Οι απολαβές σε Λιβάι Γκαρσία - Τα χρήματα που του δίνει ο Παναθηναϊκός