Οριστικές εξελίξεις με Βλαχοδήμο στη Σεβίλλη
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στη Σεβίλλη με τις αποφάσεις για το μέλλον του να έχουν ήδη παρθεί.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σεβίλλη ως δανεικός από τη Νιουκάστλ με τη χρονιά που πραγματοποίησε να ήταν εντυπωσιακή.
Ωστόσο μπορεί ο ισπανικός σύλλογος να ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.
Από εκεί και πέρα στόχος της ήταν να πιέσει τη Νιουκάστλ με σύμμαχο τον παίκτη προκειμένου να ενεργοποιηθεί ένας νέος δανεισμός, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, όπως ξεκαθάρισαν οι «Καρακάξες».
Συγκεκριμένα ο αγγλικός σύλλογος έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Βλαχοδήμο στην ομάδα που θα δώσει τα περισσότερα λεφτά για εκείνον με αποτέλεσμα να βγάζει τον παίκτη σε πλειστηριασμό.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του, τον Έλληνα τερματοφύλακα και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει όσο δύσκολη και να φαντάζει η περίπτωσή του.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στο ΝΒΑ για γκαρντ ο Παναθηναϊκός, αν δεν "σπάσει" συμβόλαιο» (vid)
- Γιαννακόπουλος: «Μου είπε να φέρω τον Ομπράντοβιτς - Το είχα αποφασίσει»
- Έριξε «βόμβες» ο Γιαννακόπουλος: «Την Τρίτη ιατρικά ο Μπαντιό, την Τετάρτη κάποιος άλλος»
- Παναθηναϊκός: Πιέζει σαν τρελός ο Φαν Ντρόγκελεν, τα τρία ανοιχτά μέτωπα
- «Ανατροπή, αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Μπόνγκα»