Ορισμοί... πρόκληση: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Βαλένθια Game 4
Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τη Βαλένθια στο Game 4, με τους Ράντοβιτς, Ντιφάλα και Πέτεκ στη διαιτητική τριάδα.
Γνωστή έγινε η διαιτητική τριάδα για το Game 4 της σειράς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Βαλένθια.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 21:15, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στο T-Center για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ.
Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία, ο Μεχντί Ντιφάλα από τη Γαλλία και ο Σάσο Πέτεκ από τη Σλοβενία.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και να κάνει το βήμα που χρειάζεται απέναντι στη Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της σειράς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 11άδα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή
- Μεγάλος πονόκεφαλος για την Μπαρτσελόνα ενόψει Παναθηναϊκού
- Ομπράντοβιτς στη συν. Τύπου: «Γι' αυτό νικήσαμε την ΑΕΚ» - Η συγκλονιστική αναφορά για Μπράουν
- ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 74-83: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Φωτιά ο Μπάντιο! Οι πόντοι των παικτών μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός