Παναθηναϊκός: Σοβαρό πρόβλημα με Πελίστρι και Ίνγκασον
Διπλό «χτύπημα» για το «Τριφύλλι» πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ με τους δυο παίκτες του να βγαίνουν… νοκ άουτ.
Νέα αγωνιστικά προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό, με τους Φακούντο Πελίστρι και Ίνγκι Ίνγκασον να μένουν εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Ράφα Μπενίτεθ είδε την προτελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ να φέρνει δύο ακόμη «πονοκεφάλους», σε μια περίοδο όπου οι λύσεις στο ρόστερ είναι ήδη περιορισμένες.
Ο Πελίστρι, που στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος μέσα στη χρονιά με συνεχόμενα προβλήματα, υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει κανένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της Stoiximan Super League.
Από την άλλη πλευρά, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ίνγκασον, με αποτέλεσμα και ο Ισλανδός στόπερ να τίθεται ουσιαστικά νοκ-άουτ μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.
Οι δύο απουσίες έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει το «Τριφύλλι», ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στα playoffs.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε