Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Στο T-Center η... αγαπημένη ρεπόρτερ του Πέσιτς (pic)
Η Γάια Ακότο βρέθηκε στην Ελλάδα για τη σειρά αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.
Το τελευταίο διάστημα η Γάια Ακότο έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, από ένα flash-interview με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, όταν ο προπονητής της Μπάγερν ζήτησε on-air το τηλέφωνο της Ιταλίδας ρεπόρτερ.
Η δημοσιογράφος του Sky-sports έκανε την εμφάνισή της και στο Telekom Center Athens για να καλύψει το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.
Η ίδια έλαμψε περιμετρικά του glass-floor με την παρουσία της, ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.
Όπως καταλαβαίνετε, η σειρά του Παναθηναϊκού και της Βαλένθια απασχολεί έντονα τα media τις τελευταίες μέρες, λόγω και των… εντάσεων που έχουν προηγηθεί.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη