Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-74: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Το 94-74 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά σταμάτησε να παίζει.

Ο Αταμάν γρήγορα αντιλήφθηκε το πρόβλημα και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν περισσότερο από τους 16 πόντους.

Το μήνυμα της ομάδας στο ΟΑΚΑ ήταν ελπιδοφόρο. Οι Μπράουν-Γκριγκόνις που δεν αγωνίστηκαν, επί της ουσίας, απέναντι στη Ρεάλ, σημείωσαν μαζί 49 πόντους.

Η ομάδα έβγαλε μια φυσιολογική αντίδραση μετά το 0/2 στη διαβολοβδομάδα. Ο αγώνας στην Τουρκία με τη Φενέρ θα είναι κανονικός «πόλεμος» σε μια έδρα που θα βράζει για προφανείς λόγους.

Λορέντζο Μπράουν (9/10): Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σημείωσε την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα στην επίθεση. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι στους 22 πόντους, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Γεμάτη εμφάνιση από τον Αμερικανό γκαρντ σε άμυνα-επίθεση με 11 πόντους, 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 29′.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Κυριαρχική εμφάνιση από τον Λεσόρ που πρόσφερε και το στιγμιότυπο της βραδιάς με το κάρφωμα απέναντι σε δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Μάριους Γκριγκόνις (8/10): Ο Λιθουανός ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 17 πόντους (5/10 σουτ).

Ντίνος Μήτογλου (3/10): Ο Μήτογλου ήταν απογοητευτικός στο παιχνίδι. Βρήκε μόλις ένα καλάθι σε επτά προσπάθειες, μάζεψε 4 ριμπάουντ. Καμπανάκι για τη συνέχεια.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): Δεν ήταν και στο καλύτερό του βράδυ ο σμολ φόργουορντ των πρασίνων.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (4/10): Ο «Σάμο» πήρε ευκαιρία, λόγω και των απουσιών. Θα μπορούσε να δείξει περισσότερα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (5/10): Μετά από δύο απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, ο Παπαπέτρου έκανε μισό βήμα πίσω κόντρα στην ΑΕΚ.

Κέντρικ Ναν (8/10): Σαν να παίζει με παιδάκια στην παιδική χαρά, ο σταρ του Παναθηναϊκού έβαλε 12 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (5/10): Ο Έλληνας σέντερ επέστρεψε στη δράση και έδειξε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ξανά τα πατήματά του.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (4/10): Ο Ισπανός πήρε μια ανάσα στον αγώνα του πρωταθλήματος, αγωνίστηκε μόλις για 6′.

Exit mobile version