Παναθηναϊκός: Συναγερμός με Πονίτκα ενόψει Κυπέλλου

Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ξενέρα και η επόμενη μέρα

Ο Ματέους Πονίτκα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο final-8 θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πολωνός άσος θα χρειαστεί περίπου 15 ημέρες για να αποθεραπευτεί από το διάστρεμμα που υπέστη ενώ δεδομένα θα χάσει σίγουρα την διαβολοβδομάδα που έρχεται.

Το αν θα προλάβει το Κύπελλο θα κριθεί από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην αποθεραπεία και φυσικά θα διευκρινισθεί στις επόμενες ημέρες.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το final-8, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με Τόμας

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στη πλευρά του Ματ Τόμας και μάλιστα είναι διατεθειμένος να καλύψει το κασέ του προσφέροντάς του συμβόλαιο με οψιόν για ένα χρόνο.

Ο Ματ Τόμας ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της  Ομπραντόιρο και της Βαλένθια έχει κασέ 100.000 δολάρια τον μήνα.

Το κασέ του είναι υψηλό αλλά ο Παναθηναϊκός του καλύπτει πλήρως τις οικονομικές απολαβές του και μάλιστα η πρόταση περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο από την πλευρά των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ ο οποίος είναι θετικός, αλλά το θέμα έχει να κάνει για το αν ο Ματ Τόμας θα δεχθεί την πρόταση με την οψιόν για τη νέα αγωνιστική σεζόν ή αν προτιμάει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς οψιόν ανανέωσης από τη πλευρά του Παναθηναϊκού.

Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει άμεσα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News