Ευρωλίγκα: Δύσκολα κόσμος στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τη Φενερμπαχτσέ

Πολύ δύσκολα θα παρευρεθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ ο κόσμος του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι των αιωνίων στις 10 Οκτώβρη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η κληρωτίδα δεν «χαμογέλασε» στον Παναθηναϊκό, καθώς το πιο εμπορικό και γεμάτο ίντριγκα παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα του θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου χωρίς κόσμο. Κι αυτό, διότι το «Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» θα είναι μόλις το δεύτερο ματς στο καλεντάρι των πρασίνων στις αρχές του φθινοπώρου.

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, τα σημάδια του κορωνοϊού δεν θα έχουν «σβήσει» κι τα μέτρα – ειδικότερα στους κλειστούς χώρους – δεν θα έχουν «χαλαρώσει». Μια καλή γεύση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στα αθλητικά γεγονότα, την πήραμε από τη Superleague 1 στο ποδόσφαιρο (ανοικτός χώρος!), αφού δεν θα βρεθεί ούτε μέρος… κόσμου στα γήπεδα για τα πλέι οφ – πλέι άουτ.

Συνεπώς, καθίσταται ιδιαίτερα χλωμή και η παρουσία μιας μικρής μάζας του κόσμου στο ΟΑΚΑ στις 10 Οκτώβρη.

Αντίθετα, μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να γίνει παρουσία κόσμου το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου του 2021. Θυμίζουμε πως στο… νήμα οι ερυθρόλευκοι πρόλαβαν να φιλοξενήσουν τον κόσμο τους στο ντέρμπι της προηγούμενης σεζόν στο Φάληρο τον Μάρτιο του 2020.

Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου, καθώς εκείνη την περίοδο άπαντες θα γνωρίζουν και οριστικά τι θα συμβεί και με τα εισιτήρια διαρκείας. Πάνω στο εν λόγω ζήτημα θα αντικατοπτριστούν πολλά αναφορικά με τη συμμετοχή του κόσμου στους αγώνες μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News