Αυτοί οι παίκτες δεν βρίσκονται στην ασφάλεια της ELPA - Τι ισχύει

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 78-73: Highlights - Video

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού δεν βρίσκονται στην “ομπρέλα” της ELPA με αποτέλεσμα να είναι όλα στον αέρα αναφορικά με το ποσοστό του μισθού που θα τους καταβληθεί.

Πριν λίγες ημέρες υπήρξε συμφωνία μεταξύ της EuroLeague και της ELPA, οι παίκτες να λάβουν το 85% των συμβολαίων τους την φετινή σεζόν και το 80% σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το πρόωρο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Πέντε παίκτες, ωστόσο, του Παναθηναϊκού δε βρίσκονται στη συγκεκριμένη “ομπρέλα”, καθώς δεν είναι μέλη της ELPA. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Νίκο Παππά, Άντι Ράουτινς, Ουέσλι Τζόνσον, Τζέικομπ Ουάιλι και Κώστα Παπαδάκη.

Αυτό σημαίνει πως ενώ όλοι οι υπόλοιποι -εκτός αν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό στις διαπροσωπικές συζητήσεις- θα λάβουν το 80-85% του μισθού τους, με τους συγκεκριμένους πέντε οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν από μηδενική βάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News