Αυτό είναι το ποσό που έδωσε ο Αλαφούζος στον Ερασιτέχνη

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, δημόσιο «ευχαριστώ» στον Γιάννη Αλαφούζο από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, λόγω της συμβολής του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στο τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του, ο Παναθηναϊκός μετά την άκρως πετυχημένη σεζόν στο τμήμα βόλεϊ, κατάφερε να διατηρήσει τον βασικό του κορμό και έτσι θα παραμείνει σε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό επίπεδο για τη νέα σεζόν.

Όπως φαίνεται, σημαντικό ρόλο στην ανανέωση των συμβολαίων βασικών παικτών, έπαιξε η συνδρομή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, με τον Ερασιτέχνη να τον ευχαριστεί δημόσια για τη βοήθειά του.

Αναφορικά με τα ποσά που γίνεται λόγος, η χρηματική ενίσχυση του ΑΛαφούζου στον Ερασιτέχνη είναι ύψους 100.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βοήθησε ώστε να καλυφθούν οι διαφορές σε τρεις περιπτώσεις, δηλαδή σε αυτές των Ράπτη, Γιάκομπσεν και Τσάτσιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News