Αυτή είναι η νέα Λεωφόρος που σκέφτεται ο Αλαφούζος (vid)

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Στεφάνου!

O Γιάννης Αλαφούζος έχει προτείνει το Plan B με ανακατασκευή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε περίπτωση που η πρόταση του Μπακογιάννη για τον Βοτανικό δεν καλύπτει ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη.

Το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου περιλαμβάνει προσθήκη δεύτερων διαζωμάτων πάνω από τις κεντρικές θύρες στις οδούς Λ. Αλεξάνδρας & Τσόχα, καθώς επίσης και σουίτες στις εξέδρες επί αυτών των οδών.

Τέσσερις μεταλλικοί πύργοι με σουίτες θα τοποθετούνταν στις γωνίες των κόρνερ, ενώ αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα τοποθετούταν πάνω από τις θύρες 6-7.

Ακόμη, σχεδιάζει τοποθέτηση κελύφους πλαστικής μορφής στην περίμετρο του γηπέδου με φύλλο διάτρητης λαμαρίνας από αλουμίνιο, αντικατάσταση των πυλώνων φωτισμού και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Φυσικά, τα νομικά εμπόδια είναι πολλά. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής & της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, οι οποίες δεν επιτρέπουν γήπεδο μεγαλύτερο των 19700 θέσεων στη Λεωφόρο.

Δείτε βίντεο που είχε παρουσιαστεί τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με την ανάπλαση του γηπέδου:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News