Αυτά ισχύουν για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Αδριατική Λίγκα - Τι δήλωσε ο διευθυντής της Λίγκας

Αυτά ισχύουν για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Αδριατική Λίγκα - Τι δήλωσε ο διευθυντής της Λίγκας

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έστειλαν γράμματα στην ABA League για να μάθουν την απαραίτητη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσουν για να αποτελέσουν μέρος του πρωταθλήματος, αλλά η ενδεχόμενη ένταξη τους θα διαρκέσει αρκετά.

Το ζήτημα των ελληνικών ομάδων αναμένεται να εξεταστεί μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

“Η πιθανότητα να αγωνιστούν οι δύο ελληνικές ομάδες στην ABA είναι υπαρκτή, αλλά ειδικά για τον Παναθηναϊκό δεν είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να παίζει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό αριθμό των αγώνων”, δήλωσε ο διευθυντής της ABA, Κρέζιμιρ Νόβοσελ στο Eurohoops.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη λίγκα και τους ελληνικούς συλλόγους αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τη γενική συνέλευση κι εφόσον οι ιδιοκτήτες της δώσουν την έγκριση: “Έχουμε λάβει τέτοια γράμματα από ευρωπαϊκούς συλλόγους στο παρελθόν κι η διαδικασία θα παραμείνει η ίδια”, εξήγησε ο κ. Νόβοσελ και συνέχισε:

“Αν οι ιδιοκτήτες δώσουν την έγκριση τους, θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες με τις ομάδες αυτές. Η γενική συνέλευση θα αποφασίσει αν αυτά τα αιτήματα αποτελούν μέρος μίας ουσιαστικής πρότασης ή έχουν τη μορφή πίεσης”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News