Αξονας απενεργοποιημένος

Άρης - Παναθηναϊκός: Η επιβεβλημένη αλλαγή του Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Τι περιμένουν στον Παναθηναϊκό από τον Ρούμπεν Πέρεθ; Πνευμόνια, aggressive παρουσία, καθώς όπως μαρτυρούν οι 116 κίτρινες και οι 5 κόκκινες κάρτες που έχει αντικρίσει σε 301 ματς καριέρας στα ισπανικά γήπεδα ο τύπος δεν είναι …αρνάκι στο γήπεδο.

Όπως τον είδαμε στα Γιάννενα όμως, ήταν από τους πιο αδύναμους κρίκους.

Υποτίθεται πως η άμεση ανάκτηση μπάλας είναι ένα απ’ τα χαρακτηριστικά του, όπως επίσης και η επιλογή του είτε να παίζει γρήγορα και στρωτά, είτε με διαγώνιες μπαλιές ακριβείας στην αδύνατη πλευρά της αντίπαλης άμυνας.

Σπάνια θα βγάλει εκείνος την τελική πάσα για να σκοράρουν οι υπόλοιποι, όμως σε όλη την πορεία του στις ισπανικές ομάδες ήταν εκείνος που φρόντιζε να πηγαίνει πάντα η μπάλα σωστά και με ασφάλεια προς τα εμπρός στο build-up.

Το ζήτημα είναι πως τον απενεργοποιείς βάζοντας δίπλα του στόπερ που τρέμουν και δεν έχουν χημεία (Βέλεθ-Σάρλια) αλλά και κοντά στον Μαουρίσιο που ακόμα δεν έχει λυθεί από την προετοιμασία με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αρκετά βαρύς κι ως εκ τούτου ο άξονάς σου είναι απενεργοποιημένος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News