ΑΥΤΟΣ είναι Κέι Σι Ρίβερς

ΑΥΤΟΣ είναι Κέι Σι Ρίβερς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κέι Σι Ρίβερς προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα. Δείτε το προφίλ του παικταρά…

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποφοίτησε το 2009 από το Clemson, κι έκτοτε αγωνίζεται επαγγελματικά στην Ευρώπη. Με εξαίρεση άλλωστε μια χρονιά (2013-’14), που έμεινε στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Reno Bighorns (D-League).

[ads2]

Στα μέρη μας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Μπενετόν Τρεβίζο (2009-’10), Ροάν (2010-’11), Βίρτους Μπολόνια (2011), Λοκομοτίβ Κουμπάν (2011-’12), Χίμκι (2012-’13), Ρεάλ Μαδρίτης (2013-’14 και 2015-’16) και Μπάγερν Μονάχου (2015).

Ήταν συμπαίκτης μάλιστα με τον Γιάννη Μπουρούση στη “Βασίλισσα”, τη χρονιά που κατακτήθηκε το δέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο BarclayCard Center, αλλά δεν έμεινε στην ομάδα γιατί… περίσσευε -λόγω διαβατηρίου. Κάπως έτσι κατέληξε πέρσι στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία αγωνίστηκε στη regular season της Euroleague. Ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ όμως, σε συνδυασμό με το κάκιστο ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης υποχρέωσαν τον Πάμπλο Λάσο να τον ξανακαλέσει κοντά του, με τον παίκτη να αποδέχεται μετά χαράς την… πρόσκληση. Πρόκειται άλλωστε για κομβικό παίκτη στην αγωνιστική λειτουργία της “Βασίλισσας” τη διετία που φόρεσε τη φανέλα της.

Στα playoffs πάντως έμεινε εκτός ρόστερ, αφού υπήρχαν πολλά συμβόλαια ξένων παικτών, με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας να προτιμά τους Τρέι Τόμπκινς και Γκουστάβο Αγιόν για τις δύο θέσεις των ξένων στη δωδεκάδα, από τη στιγμή που υπήρχαν ήδη οι Ρούντι Φερνάντεθ στο ροτέισον.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News