ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Atromitos - Panathinaikos

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους (27/10, 19:00) στο Περιστέρι.  Σε ένα ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι είναι τελικός με… έπαθλο το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Ο ηττημένος θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

Atromitos – Panathinaikos Live Streaming

Ο Ατρόμητος αναζητεί τον καλό του εαυτό και η εικόνα του πάνω στο χορτάρι είναι απογοητευτική. Τα αποτελέσματα της ομάδας του Περιστερίου επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Σε 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη με 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η έλευση του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο δεν έχει βελτιώσει την εικόνα και το Σάββατο οι φίλαθλοι της ομάδας μετά την εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Ιωνικό ζήτησαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές. Επίσης, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς μέλη της διοίκησης και πλέον ο Ατρόμητος αναζητεί φάρμακο για τις πληγές του.

Στον Παναθηναϊκό η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας εκ των βασικών στόχων στη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση οφείλουν να ξεπεράσουν τις φοβίες που παρουσιάζουν όταν αγωνίζονται εκτός έδρας. Το «τριφύλλι» σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος μακριά από τη Λεωφόρο μετράει 3 ήττες και μια ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.Παναθηναικος Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού προβλημάτισαν με τον Αστέρα στην Τρίπολη και μετά από ανεπίτρεπτα λάθη στην άμυνα ηττήθηκαν 2-1, παρότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Καρλίτος. 

«Για άλλη μία φορά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Όταν χάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο είναι κάτι που μας προβληματίζει. Πρέπει να έχουμε πιο ψύχραιμες αντιδράσεις, αδικήσαμε τους εαυτούς μας», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το «νοκ άουτ» ματς με τον Ατρόμητο σχεδιάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θέση στην 11αδα διεκδικούν οι Βέλεθ, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Διούδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/27_10_2021_19_00_atromitos_panathinaikos/47-1-0-23881

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News