Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Live Streaming από το ERTSPORTS

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 21/4/2019 – 19:00
  • Περιστέρι
  • ΕΡΤ 1

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την άσχημη ήττα από τον ΟΦΗ στον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που άφησε στο κοινό του χάνοντας με 3-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκό απόψε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00, ΕΡΤ1) για την 29η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κάτι που του επιτρέπουν και οι λιγοστές απουσίες.

Επιστρέφουν οι Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και Εμμανουηλίδης, ενώ θα λείψουν οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Άλτμαν και Αποστολάκης, όπως και οι Μουνιέ και Αρμενάκας για λόγους τακτικής.

[the_ad id=”309113″]

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πιθανότατα οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στο 3-5-2, με τον Διούδη στο τέρμα, τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και σε ρόλο αριστερού στόπερ τον Οικονόμου και δεξιού τον Κουλιμπαλί.

Ο Ινσούα και ο Γιόχανσον θα καλύπτουν τις αντίστοιχες πλευρές σε ρόλο μπακ-χαφ, ο Κουρμπέλης με τους Κάτσε και Δώνη θα είναι στο κέντρο, ενώ ο Χατζηγιοβάνης φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να πλαισιώσει τον Μακέντα στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Κουρμπέλη και Ινσούα θα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν, καθώς θα εκτίσουν ποινή στο ματς της 30ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Χωρίς τον Άντονι Μουνιέ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ για πρώτη φορά σε αυτή βρίσκεται ο νεαρός Αθανασακόπουλος.

Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Γιόχανσον που εξέτισε την ποινή του όπως και οι Ινσούα και Κουρμπέλης που εφόσον αγωνιστούν αύριο θα είναι η τελευταία τους συμμετοχή για φέτος αφού κόντρα στον Παναιτωλικό είναι επίσης τιμωρημένοι.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο νεαρός Αθανασακόπουλος.

[the_ad id=”309113″]

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Links…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News