Αταμάν: «Δύσκολο το ματς με Παναθηναϊκό»

Γελάει ο κόσμος! Τα χώνουν στον Λαμόνικα οι Τούρκοι (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν εξήρε τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο γεγονός πως η Εφές δεν θα είναι πλήρης στον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ (θα απουσιάσει σίγουρα ο Μπράιαντ Ντάνστον).

«Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά και είναι αποτελεσματική στα ριμπάουντ. Στην επίθεση διαθέτει καλούς σκόρερ, όπως οι Νέντοβιτς, Φόστερ και Παπαπέτρου. Θα είναι ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο δεν θα είμαστε πλήρεις, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί παλεύοντας για κάθε κατοχή», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Από πλευράς παικτών, ο Ροντρίγκ Μπομπουά ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του. «Δεν θα είναι εύκολο το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη για 40 λεπτά», τόνισε ο Γάλλος γκαρντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News