Η ατάκα Ζέκα για Ιμπάμρπο!

Η ατάκα Ζέκα για Ιμπάμρπο!

Ο Κάρλος Ζέκα αποθέωσε τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ενώ σχολίασε και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου αρχηγού:

[ads2]

Για το ματς: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι μετά από σκληρές προπονήσεις. Είναι φανερό πως είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά άρχισαν να κλωτσάνε από την αρχή. Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε τραυματισμούς αυτή την περίοδο και για αυτό το λόγο δεν γινόταν να μπαίνουμε πολύ δυνατά σε όλες τις μονομαχίες, όπως επιθυμούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποια γκολ. Το σημαντικό τώρα είναι να κερδίζουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να τις τελειώνουμε κιόλας».

Για τη φάση του πρώτου γκολ που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις: «Προσπαθούμε να βάλουμε τις ιδέες του προπονητή στα παιχνίδια και να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα όλα όσα θέλει, αλλά όπως είδατε κι εσείς το πρώτο γκολ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει».

Για τον Ιμπάρμπο: «Ο Ιμπάρμπο είναι ένας παίκτης που ήξερα από πριν τι είναι ικανός να κάνει δεν χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι, Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας, γιατί η ομάδα χρειάζεται καλούς παίκτες, ειδικά με τη δική του ποιότητα, που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News