ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Χωρίς περιθώρια για απώλειες!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας που διεξάγεται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (11/4, 15:00).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Ζωντανά

Ο Αστέρας Τρίπολης τη περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Έτσι βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την 4η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Αρκάδες γνωρίζουν ότι κόντρα στους Θεσσαλονικείς παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί. Το χαρτί για να βγουν στην Ευρώπη. Αν τα καταφέρουν να νικήσουν, έχει απόδοση στοιχηματικά στο 5.10!

Ο ΠΑΟΚ από τη δική του πλευρά βίωσε και τις δύο όψεις του νομίσματος τις προηγούμενες μέρες. Αρχικά γνώρισε τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 στην Λεωφόρο και στη συνέχεια πήρε σπουδαίο διπλό από την ΑΕΚ 0-1 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live

Ο δικέφαλος του Βορρά βαθμολιγκά είναι στους 50 πόντους και την 3η θέση του πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον συμπολίτη Άρη. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ είναι στο +1 από Παναθηναικό και στο +2 από την ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «καίγεται» για το τρίποντο. Η περίπτωση ο ΠΑΟΚ να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να νικήσει Τρίπολη, προσφέρεται με απόδοση 1.73.

Σε ότι αφορά το κομμάτι της προϊστορίας, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από 1.5 μήνα και πάλι στην Τρίπολη με τον Αστέρα να επικρατεί 2-1. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έχουν συνήθως χαρακτήρα ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν το παιχνίδι μείνει στην ισοπαλία, τότε έχει απόδοση 3.65. Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/qWjjyGaG

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News