Δώνης: Κανένα σχόλιο για τα τελευταία γεγονότα

Οι δηλώσεις Δώνη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δώνης δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στα διοικητικά στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των πρασίνων στάθηκε στην κόκκινη που δέχτηκε ο Ζαχίντ που σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη έβαλε δύσκολα στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ που υπάρχει για τους νέους του Παναθηναϊκού.

Αρχικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ας το πάρουμε λίγο από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά δεν ήμασταν καλοί στη κυκλοφορία, κάναμε λάθη. Δεν ήταν καλύτερες οι εκτελέσεις μας, με συνέπεια να είμαστε καλοί μετά το 30′. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για εμάς, προηγηθήκαμε, αλλά η κόκκινη κάρτα μαζί με τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη μας δημιούργησε πολλά προβλήματα γιατί δεν είχαμε άλλο αριστερό μπακ. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο τέλος είχαμε πολλές καλές προϋποθέσεις να σκοράρουμε, τα παιδιά προσπάθησαν, πάμε στο επόμενο».

Στη συνέντευξη Τύπου τώρα, ρωτήθηκε για όσα έχουν προκύψει μετά τις δηλώσεις του την Πέμπτη και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πει κάτι περισσότερο. «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News