Με το... δεξί στα Play-Offs! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Με το… δεξί θέλει να μπει στα Play-Offs ο Παναθηναϊκός…

Ώρα Play-Offs για τον Παναθηναϊκό! Πρώτο ματς στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα (21/3, 15:00). Μονόδρομος για τους «πράσινους» η κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσα από την ειδική λίγκα του πρωταθλητή και τα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Με τους Αρκάδες σε απόσταση βολής (3 βαθμούς), η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει… χρυσή ευκαιρία να κλειδώσει από τώρα την πεντάδα σε περίπτωση νίκης. Αυτό θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να μπει δυνατά, να αποκτήσει ψυχολογία και να συνεχίσει δυναμικά και με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Το «Τριφύλλι» προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε ένα ματς στο οποίο μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί χάρη στο 2-1 της Λεωφόρου. Μαουρίτσιο και Βέλεθ έχουν τεθεί νοκάουτ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σέντρα στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός σήμερα στις 15:00.

Μακέντα: «Αυτά πρέπει να κάνουμε στα πλέι-οφ»

«Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να ξαναβρούμε ως ομάδα την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή μας! Ξέρουμε ότι έχουμε πολλούς σημαντικούς παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση και στα παιχνίδια. Αλλά και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, μπορούμε σαν ομάδα να συνεχίσουμε με νίκες στα πλέι οφ.

Το αποδείξαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να το ξανακάνουμε. Αν παίξουμε, όπως ξέρουμε να παίζουμε, δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Δεν υπάρχουν πολλές καλύτερες ομάδες από μας όταν έρχονται τα μεγάλα ματς. Κι από εδώ και πέρα έχουμε μόνο ντέρμπι να δώσουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News