«Ασχολείται ο Αλαφούζος» - Το γήπεδο, ο Μπόλονι, οι οπαδοί

«Ασχολείται ο Αλαφούζος» - Το γήπεδο, ο Μπόλονι, οι οπαδοί

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως σημειώνει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, δεν έχει απογοητευτεί με την εικόνα του Παναθηναϊκού και δεν τα έχει παρατήσει, παρά την τραγική εικόνα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Livesport, αν και έχει καθυστερήσει να λάβει αποφάσεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, θέση που μένει κενή μετά την απομάκρυνση του Τσάβι Ρόκα, ο Αλαφούζος ασχολείται με την ομάδα.

Οπως με το ζήτημα του γηπέδου, ενώ έχει διαρκείς συζητήσεις με τον Μπόλονι, με πιο πρόσφατη μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Παράλληλα, ρωτούσε να μάθει για την παρουσία του κόσμου στα γραφεία της ΠΑΕ και στην ταβέρνα της Υπάτης.

Τέλος, η εφημερίδα αναρωτιέται «να δούμε χι θα κάνει και στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου ενόψει και ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News