Οι μάγκες του Δώνη, «πάτησαν» Άρη και διαιτητή

Οι μάγκες του Δώνη, «πάτησαν» Άρη και διαιτητή

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ψύχραιμος απέναντι στις προκλήσεις του Γιώργου Βρέσκα, είχε φύλακα – άγγελο τον Ξενόπουλο στο ύπουλο πέναλτι που καταλογίστηκε και με… «χρυσό» σκόρερ τον Κολοβό πέτυχε το 2/2 κόντρα στον Άρη μέσα στα πλέι οφ.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έβγαλαν χαρακτήρα, δεν πτοήθηκαν από την κούραση, ούτε καν… από τη «σφαγή» προς την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Σε γενικές γραμμές, τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού ήταν ανώτερα από την ομάδα του Άρη και το παιχνίδι θα είχε κριθεί πολύ νωρίτερα, εάν ο Καμπετσής τελείωνε – έστω και μία – από τις τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν μέχρι να βγει από το παιχνίδι για να μπει ο Μακέντα.

Οι «πράσινοι» έγιναν πιο κυνικοί με το πέρασμα του Ιταλού φορ, του Κολοβού και του Σερπέζη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ την ίδια στιγμή ο Άρης έμοιαζε να εξασθενεί στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια της «14άδας» στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Η λύτρωση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Κολοβός με κεφαλιά «ψαράκι» νίκησε τον Κουέστα, έπειτα από ασίστ του Ανουάρ. Ο τελευταίος είδε κίτρινη κάρτα και θα λείψει από το τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΟΦΗ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News