Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming 27/10/2019

Άρης - Παναιτωλικός Live Streaming

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming: Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη. Δείτε ζωντανά.

Άρης – Παναιτωλικός Live Streaming: Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (27/10, 17:15), με τον Γιάννη Φετφατζίδη να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού και να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των “εκλεκτών” του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

OΆρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (27/10, 17:15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Μίχαελ Ένινγκ να ανακοινώνει την αποστολή για το αυριανό ματς.

Ο Γερμανός συμπεριέλαβε κανονικά τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, προσφέροντας μία έξτρα λύση στην επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά η αποστολή: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Φετφατζίδη.

Μία θέση είναι ανοικτή για την αρχική ενδεκάδα του Αρη με τους Φετφατζίδη και Λάρσον να μονομαχούν γι’ αυτήν.

Η απουσία του Γιάννη Φετφατζίδη από τις περισσότερες προπονήσεις της εβδομάδας λόγω του προβλήματός του στη γάμπα είναι και το δίλημμα που έχει να διαχειριστεί ο Μίχαελ Ενινγκ σχετικά με την ενδεκάδα με τις πιθανότητες μεταξύ του Ελληνα άσου και του Ντάνιελ Λάρσον να είναι μοιρασμένες σχετικά με το ποιος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των Κιτρίνων.

Από ‘κει και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις έχουν “κλειδώσει”. Στο τέρμα θα είναι ο Έμαν, ο οποίος θα έχει τετράδα μπροστά του, τους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ.

Στη μεσαία γραμμή διατηρείται το δίδυμο, Σάσα-Ματίγια, με τον Ιντέγε να είναι στην κορυφή, τον Γκάμα πίσω του και τον Ντιγκινί στο ένα άκρο της επίθεσης.

Λινκς για το παιχνίδι…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aris panaitolikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News