Αργυρός σε Γιαννακόπουλο: «Προεδράρα μου» - Το τραγούδι που αφιέρωσε και η αναφορά σε Παύλο-Θανάση

Αργυρός σε Γιαννακόπουλο: «Προεδράρα μου» - Το τραγούδι που αφιέρωσε και η αναφορά σε Παύλο-Θανάση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αφιέρωσε τραγούδι…

O Αργυρός χαρακτήρισε «προεδράρα μου» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν αναφέρθηκε στην παρουσία των πρωταθλητών στο μαγαζί που εμφανίζεται!

«Να πούμε εδώ, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό μας, που είναι ο νταμπλούχος μας. Θέλω ένα καλό χειροκρότημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Προεδράρα μου! Συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του Παύλου και του Θανάση.

Θέλω ένα χειροκρότημα για τον Παύλο και τον Θανάση, που μας έκαναν υπερήφανους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνεχίζει ο Δημήτρης σε τόσο δύσκολες εποχές, να σκάει τα προσωπικά του λεφτά και να βάζει το λιθαράκι στην ομάδα, αυτό το σπουδαίο έργο. Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι…», είπε ο Αργυρός, που φυσικά αφιέρωσε το «Στα αστέρια πάμε», δίνοντας το σύνθημα… για το 7ο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News