Άργησε, αλλά πήρε μπρος ο Παπαγιάννης

«Καθάρισε» με 100αρα τον Ηρακλή!

Μέσα στο καλάθι έβαλε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Γιώργος Παπαγιάννης που ήταν απολαυστικός και στο ντέρμπι κορυφής.

Το απίθανο μαζί του είναι ότι τον θεωρούμε βετεράνο ενώ ακόμα ηλικιακά είναι …μπέμπης.

Αναφέρεσαι σε αυτόν ως ανερχόμενο ταλέντο κι όμως ο Μεγαρίτης έκανε ντεμπούτο σε ανδρικό επίπεδο πριν ΕΝΝΕΑ χρόνια, στις 5 Ιανουαρίου 2012 έπαιξε με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό του Τσαρτσαρή, του Μπατίστ, του Μάριτς και του Βουγιούκα.

Τρεις μήνες αργότερα αντιμετώπισε τους πράσινους στην έδρα του και είχε τρεις πόντους και τρία ριμπάουντ σε 8 λεπτά. Ο Παπαγιάννης δεν μπορεί πια να θεωρείται prospect, project, rising star.

Μιλάμε για έναν παίκτη που έγινε draft στο νούμερο 13 το 2016, έμεινε δύο σεζόν στις ΗΠΑ μεταξύ NBA (4.1 πόντοι, 3.2 ριμπάουντ ανά 12.2 λεπτά συμμετοχής σε 39 συμμετοχές) και G-League, δεν κέρδισε τη θέση του στους Σακραμέντο Κινγκς, δεν έπεισε τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και γύρισε στην Ελλάδα για να πατήσει το restart.

Ο Παπαγιάννης είναι ο επόμενος μεγάλος σέντερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, φέτος γίνεται κολώνα αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες ευθύνες.

Η κριτική προς τον Big Papa ήταν συχνά αυστηρή έως άδικη, πρέπει ωστόσο να καταλάβει ότι για να ασχολείται ο κόσμος τόσο συχνά, τόσο πολύ και τόσο έντονα μαζί του, είναι κάτι που εκείνος έχει προκαλέσει με το ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News