Αποθέωση για Μπεργκ

Αποθέωση για Μπεργκ

Ύμνους αφιέρωσε στον Μάρκους Μπεργκ ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Mόρτεν Όλσεν, ο οποίος στάθηκε στο δίδυμο που έχει δημιουργήσει με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην εθνική Σουηδίας και είπε για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ότι: «έχει φονικό ένστικτο».

Ο 66χρονος πρώην εκλέκτορας της Δανίας (1999-2015) κλήθηκε να αναλύσει την Σουηδία στους Βέλγους δημοσιογράφους, δεδομένου ότι βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του Euro με τους «κόκκινους διαβόλους».

[ads2]

Οι Βέλγοι, προφανώς, στάθηκαν και ρώτησαν για το μεγάλο αστέρι της Σουηδίας και έναν εκ των κορυφαίων παικτών τη δεδομένη στιγμή, τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά ο Μόρτεν Όλσεν τους παρέπεμψε αλλού και τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λόγω Μάρκους Μπεργκ.

«Όλοι ασχολούνται μόνο με τον Ιμπραϊμοβιτς, αλλά δίπλα σε αυτόν βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποκτήσει διεθνή φήμη: ο Μάρκους Μπεργκ», είπε αρχικά ο Όλσεν και πρόσθεσε: «Συμπληρώνει πολύ καλά τον Ζλάταν και έχει φονικό ένστικτο και δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν ότι σκοράρει σε μέσο όρο ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News