Απολογήθηκε ο Μήτογλου - Ο Παναθηναϊκός, η απόφαση και το... CAS

Απολογήθηκε ο Μήτογλου - Ο Παναθηναϊκός, η απόφαση και το... CAS

Ο Δεκέμβριος είναι ο μεγάλος μήνας για τον Ντίνο Μήτογλου, καθώς θα μάθει σχετικά με το ύψος της ποινής του για το θέμα του ντόπινγκ (από τον περασμένο Μάρτιο).

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, η απολογία του ολοκληρώθηκε (όπως αποκάλυψε η ΕΡΑ Σπορ) την προηγούμενη εβδομάδα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πειθαρχική επιτροπή της FIBA αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση της ποινής του, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στην περίπτωση που οι δικαστές δεν του καταλογίσουν δόλο και τιμωρηθεί με 2 χρόνια, τότε αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή ακόμη και προς το τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς η έφεση και το CAS, είναι πιθανό ρίξουν την ποινή ακόμη και στον έναν χρόνο.

Οι εξελίξεις αφορούν άμεσα τον Παναθηναϊκό που αναζητούν 4άρι και ενίσχυση στον ελληνικό τους κορμό. Στο… παιχνίδι υπάρχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βέβαια κινείται τις τελευταίες μέρες για την ανανέωση του Βεζένκοφ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News