Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λεντέσμα

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λεντέσμα

Διαβάστε αποκλειστικά στο newspao.gr όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του Κρίστιαν Λεντέσμα που αποτελεί το μεγαλύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά:
Ο Αργεντινός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών, ωστόσο το καλοκαίρι του 2017 η διοίκηση θα έχει το δικαίωμα να “σπάσει” το συμβόλαιο του 32χρονου, αν δεν μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του χωρίς να πληρώσει αποζημίωση για το δεύτερο έτος. Άρα πρόκειται για ένα ανοικτό 1+1 συμβόλαιο και όχι ένα κλειστό διετές.

[ads2]

Επιπλέον, ο μισθός του Λεντεσμά ξεκινάει από τις 450.000 και φτάνει έως τις 710.000 μαζί με τα μπόνους. Θα υπάρχουν 450.000 ευρώ σε ετήσια βάση σαν σταθερό μισθό, 150.000 επιπλέον αν φτάσει το 60% των συμμετοχών, 40.000 για κατάκτηση του πρωταθλήματος, 40.000 για την είσοδο στους ομίλους του Europa League και άλλες 30.000 σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News