Αποκάλυψη Kάτας: «Βλέπει» Ζούσμαν και Νέμπο ο Παναθηναϊκός

Αποκάλυψη Kάτας: «Βλέπει» Ζούσμαν και Νέμπο ο Παναθηναϊκός

Ο Όντεντ Κάτας, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στη μεταγραφική του λίστα, τους Γιόβελ Ζούσμαν και Τζος Νέμπο.

Ο Κάτας, μιλώντας στο Sports5, είπε για τον Ζούσμαν: «Σίγουρα τον ακολουθούμε. Έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω υγιή και πίσω σε φόρμα. Είναι σίγουρα μια επιλογή για εμάς, αλλά έχω ένα παιχνίδι σε δύο ημέρες και προτιμώ να επικεντρωθώ σε αυτό».

Ένα άλλο όνομα που παίζει στο Ισραήλ και προκαλεί ενδιαφέρον για τον προπονητή είναι ο παίκτης της Χάποελ Ελιάτ, Τζος Νίμπο: «Είναι σίγουρα στη λίστα μας, και όχι μόνο στη δική μας, με και σε άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Και όχι μόνο αυτός. Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα ονόματα στο ισραηλινό πρωτάθλημα όπως ο Κίναν Έβανς που μπορεί να ενδιαφέρει άλλες ομάδες και θα φτάσει στην Ευρωλίγκα νωρίτερα ή αργότερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News