«Από Τόμας, Σίνγκλετον έως Γουέινραϊτ, Σάμανιτς για... αντι-Πασκάλ»

«Από Τόμας, Σίνγκλετον έως Γουέινραϊτ, Σάμανιτς για... αντι-Πασκάλ»

Ο Ερικ Πασκάλ… χάθηκε για τον Παναθηναϊκός, ο οποίος πρέπει πλέον να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της θέσης «4».

Οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για την απόκτηση του 26χρονου πρώην παίκτη των Ουόριορς και των Τζαζ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε, αφού ο παίκτης βρήκε την πρόταση που αναζητούσε από ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Έρικ Πασκάλ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα χθες διέψευσε μέσω Twitter την ύπαρξη συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα την πιθανότητα μεταγραφής του στην Ευρώπη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση ενός πάουερ φόργουροντ, κοιτάζοντας την αγορά τόσο σε Ευρώπη, όσο και στο ΝΒΑ.

Πλέον, το Τριφύλλι πάει για… άλλα, με τον δημοσιογράφο Τόλη Κοτζιά να αναφέρεται σε πιθανές λύσεις.

Οπως είπε από Ευρώπη μπορεί να παίξουν οι Μότουμ, Έισι, Τόμας, Μπαρτέλ, Σίνγκλετον, ενώ από το… ΝΒΑ, ανέφερε τα ονόματα των Ισμαήλ Γουέινραϊτ, Λούκα Σάμανιτς,

Ακούστε όσα ανέφερε:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News