Από τα πολλά περίεργα στην εποχή Αλαφούζου!

Από τα πολλά περίεργα στην εποχή Αλαφούζου!

Όποιος κι αν είναι ο αντικαταστάτης του Λάζλο Μπόλονι θα έχει ημερομηνία λήξης όσο η στρατηγική της ΠΑΕ έχει ορίζοντα μερικών εβδομάδων κι αλλάζει κατά το δοκούν ανάλογα με τα κέφια του μεγαλομετόχου.

Π.χ το καλοκαίρι ο Γιάννης Αλαφούζος έθετε τον Τσάβι Ρόκα προ των ευθυνών του για να μην χαθεί ο ελληνικός κορμός που είχε σχηματιστεί ενώ ο Καταλανός είχε ενημερωθεί από τον μεγαλομέτοχο να συνεχίσει να αξιοποιεί την ακαδημία.

Όσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο το είδαμε κι εμείς. Πως γίνεται ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας να θέλει να μην χαθεί το ελληνικό στοιχείο, ταυτόχρονα να βάζει την υπογραφή του στα συμβόλαια αρκετών ξένων ποδοσφαιριστών;

Να δέχεται για παράδειγμα την μεταγραφή του 33χρονου Αντονίτο για τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ ή ακόμα τη μεταγραφή του 28χρονου Σαβιέρ, που σε αυτήν την ηλικία έχει φθάσει μέχρι τον Τοντέλα, σε χώρο που ο σύλλογος είχε πάρει ήδη σαν μεταγραφή τον Αϊτόρ κι είχε δύο δικά του παιδιά να αναδείξει, τον Χατζηγιοβάννη και τον Εμμανουηλίδη.

Από τα πολλά περίεργα που συμβαίνουν στην εποχή Αλαφούζου τα οποία όμως δικαιολογούν το ασταμάτητο φύγε εσύ-έλα εσύ με προπονητές, τεχνικούς διευθυντές και ποδοσφαιριστές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News