Απλά έκανε το καθήκον του!

Απλά έκανε το καθήκον του!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό και σκορ 92-78. Κακή εμφάνιση από τον Χουγκάζ στην επίθεση, κυρίαρχος στην άμυνα.

Δεν πάτησε το γκάζι κόντρα στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός, που δεν καθάρισε το ματς από νωρίς και λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες.

Μέχρι το 33′ όταν ο Παπαπέτρου έκανε το 70-59, ο Ιωνικός βρισκόταν εντός της διεκδίκησης του ροζ φύλλου στον αγώνα, ωστόσο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού χτύπησε δύο φορές στο τρανζίσιον και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός σούταρε με τραγικό ποσοστό από τα 6,75μ. για ακόμη μια φορά (8/26), ενώ ξεχώρισαν οι Νέντοβιτς, Οκάρο Γουάιτ, Παπαπέτρου και Φλόιντ. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού σημείωσε 19 πόντους, ακολούθησαν ο Αμερικανός φόργουορντ και ο Σέρβος γκαρντ με 16 ενώ 13 είχε ο σέντερ της ομάδας.

Το χειροκρότημα του κόσμου του Παναθηναϊκού κέρδισε ο Νεοκλής Αβδάλας, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο 1,5 λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά, ο Χουγκάζ δεν ήταν εύστοχος με 1/6 σουτ (7 πόντους), αλλά μάζεψε 8 ριμπάουντ. Ξεχώρισε ο Τζέρμαν με 23 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 41-35, 63-59, 92-78

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Απλά έκανε το καθήκον του!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News