Απίστευτη πρόκληση: Οι διαιτητές παραδέχτηκαν την... σφαγή στον Ράντονιτς!

Απίστευτη πρόκληση: Οι διαιτητές παραδέχτηκαν την... σφαγή στον Ράντονιτς!

Οι διαιτητές παραδέχτηκαν στον Ράντονιτς και στον πάγκο του Παναθηναϊκού πως υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον Πονίτκα, όμως, δεν μπορούσαν να αλλάξουν την απόφαση με συνέπεια την αλλοίωση του αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ ωστόσο έχει κάθε δίκιο να «φωνάζει» για την εξόφθαλμη φάση στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι διαιτητές του αγώνα στο ΟΑΚΑ έκλεισαν τα μάτια τους στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα.




Στα 5” πριν από το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 78-78, ο Μπούκερ χτυπάει τα χέρια του Πονίτκα, αλλά και πάλι οι διαιτητές δεν είδαν τίποτε απολύτως και αντί να πάει ο Πολωνός στη γραμμή για δύο βολές που θα μπορούσαν να σφραγίσουν τη νίκη, η μπάλα δόθηκε από πλάγια.

Οι διαιτητές παραδέχθηκαν το λάθος τους στη φάση του φάουλ στον Πονίτκα αφού είδαν το instant replay. Το είπαν στον κόουτς και γενικά στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά δεν μπορούσαν να αλλάξουν την απόφαση. Μάλιστα από το μικρόφωνο ακούστηκε να λένε never mind βλέποντας τη φάση!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News