Απάντησε στη Nova ο Παναθηναϊκός

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με θέση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σχολίασε όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο, γύρω από την κατάθεση δημοσιογράφου της Nova για το περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, δημοσιογράφος της Nova κλήθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ως μάρτυρας και κατέθεσε ενόρκως ενώπιον του πταισματοδίκη για την εκδίκαση της «ερυθρόλευκης» καταγγελίας για το περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Με ανακοίνωσή της η Nova θέλησε να στηρίξει τον δημοσιογράφο που εργάζεται στα κανάλια της, με την «πράσινη» ΚΑΕ να απαντά με έναν σχολιασμό των όσων υποστήριξε η συνδρομητική πλατφόρμα.

Από την «πράσινη» ΚΑΕ σχολιάστηκε χαρακτηριστικά ότι: «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της NOVA, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά την αλήθεια, όπως αυτή αποτυπώνεται πέραν από κάθε αμφισβήτηση στην ίδια την ένορκη που έδωσε ο δημοσιογράφος της NOVA, την 12η Απριλίου 2019- πολύ μετά το πέρας τόσο των δύο βαθμών εκδίκασης της Ευρωλίγκα στους οποίους δικαιώθηκε απολύτως η ΚΑΕ μας, όσο και μετά τις προθεσμίες των αστικών δικαστηρίων στα οποία εκκρεμούν οι αγωγές μας!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος έξι ολόκληρους μήνες μετά τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, κατέθεσε ενόρκως κατόπιν αιτήματος του Ολυμπιακού, ενώπιον του πταισματοδίκη, αναφερόμενος σε …συζήτηση αυτού με συνεργάτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παρουσιάζοντας αυτήν ως …ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Άπαντες οι αναφερόμενοι στην ένορκή του διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα ο εν λόγω δημοσιογράφος ισχυρίζεται, ενώ η ΚΑΕ ρητώς επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

Τέλος, καλούμε τη Nova, σε περίπτωση που την αγνοεί, να ζητήσει την επίμαχη ένορκη από το συνεργάτη της, ώστε να της καταστεί σαφές το πότε και πώς δόθηκε αυτή, ενώ και το πλήρες περιεχόμενό της με το οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα εκπλαγεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News