Απαντάει ο Αλαφούζος στον Γιαννακόπουλο

Τα χρέη που καλύπτει ο Αλαφούζος, πόσα ζητάει ο Γιαννακόπουλος

Απάντηση αναμένεται τις επόμενες μέρες από τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτης Γιαννακόπουλος.

Ο κ.Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην συνάντηση που έιχαν οι δύο άνδρες και κατηγόρησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του Βοτανικού, αλλά και για “διαρροή” όσων ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ο κ.Γιαννακόπουλος ανέφερε «”Βλέποντας ότι το PAO Alive δεν πάει καλά, τον Βοτανικό και την κατρακύλα του ποδοσφαίρου, κι έχοντας στο μυαλό μου τη συζήτηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για μπάτζετ στα τάρταρα για να αποπληρωθούν τα χρέη που δημιούργησε ο ίδιος. Η απόφασή μου ήταν να πάμε 50-50 με τον Γιάννη Αλαφούζο στο όλο πρότζεκτ του Βοτανικού. Η απάντησή του ήταν η εξής “δεν πιστεύω ότι θα γίνει ο Βοτανικός, αλλά και να γίνει, θα χρειαστούν πολλά χρήματα, τα οποία δεν είμαι σε θέση να τα βάλω”, είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.»

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ενήμερη για το ότι έχει συμβεί και αναμένονται απαντήσεις στα όσα αναφέρθηκαν για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News